Отборите на Нюпорт и Манчестър Юнайтед играят при резултат 0:2 в

...
Отборите на Нюпорт и Манчестър Юнайтед играят при резултат 0:2 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Нюпорт - Манчестър Юнайтед 0:2, Коби Мейну удвои

Отборите на Нюпорт и Манчестър Юнайтед играят при резултат 0:2  в мач от 1/16-финалите на ФА Къп. Двубоят започва в 18:30 часа и ще бъде предаван директно по DIEMA SPORT 2, а на Gong.bg ще проследим най-интересните моменти от него.

В 3-ата минута Антони получи отдясно. Той проби във вътрешността и стреля с левия си крайник от границата на наказателното поле. Неговото осъществяване бе ориентирано към далечния ъгъл, само че не беше тъкмо.

Четири минути по-късно Антони бе минал отляво и получи от Бруно Фернандеш, след което върна към португалеца. Той шутира от ръба на пеналтерията, а шутът му се оказа неспасяем за стража на Нюпорт.

В 11-ата минута Антони получи от присъединилия се напред Диого Далот. Бразилецът незабавно шутира, само че топката прелетя настрана от задачата.

Две минути по-късно Коби Мейну вкара дебютния си гол за " алените дяволи ". Диого Далот още веднъж бе асистентът, бекът откри 18-годишния в пеналтерията на домакините, а той на своя страна не сгреши и прати топката в мрежата.

LIVE / 0:2

0:1 Бруно Фернандеш 7'

0:2 Коби Мейну 13'

Съставите на двата тима:

Нюпорт: Таунзенд, Бенет, Дилейни, Кларк, Люис, Евънс, МакЛафлин, Морис, Палмър-Холдън, Уайлдъг, Чарзли

Манчестър Юнайтед: Байъндър, Далот, Варан, Мартинес, Шоу, Каземиро, Мейну, Фернандеш, Гарначо, Антони, Хойлунд
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР